Hvordan får jeg flere ressourcer til min server?

Hvis du har behov for mere diskplads, flere RAM eller mere CPU kraft, kan du altid kontakte vores salgsafdeling på telefon 70 23 55 66 og få et uforpligtende tilbud.

Vores virtuelle dedikerede servere sælges i 4 pakker, som du selv kan skifte imellem via Wananfind kontrolpanelet.

Specifikationer og priser kan findes her: https://www.wannafind.dk/virtual-server/