Wannafind bliver til DanDomain og ScanNet. Nye kunder vil blive henvist til én af disse, mens eksisterende kunder fortsat kan købe produkter via kontrolpanelet eller ved at kontakte os.

Kan jeg opgradere min Virtuelle Server senere?


Du kan til enhver tid vælge at opgradere din Virtual Server til en større løsning. Hvis dine behov er større end hvad vores Virtual Server produkt kan levere, bør du overveje en enterprise server i stedet. Hvis du er interesseret i priser eller tilbud på enterprise servere, bør du udfylde kontakt formularen på vores Cloud Server side:


http://www.wannafind.dk/cloud-server/


Fandt du ikke dit svar i denne artikel? Ring til kundeservice på 70 23 55 66