Hvordan genstarter jeg min Linux VDS?

Du kan hurtigt og let genstarte din Linux VDS via SSH (Putty) ved, at følge nedenstående 3 skridt.

Først forbinder du til serveren via Putty.

Indtil serverens navn i "Host Name (or IP address)" feltet og klik på "Open".

Herefter logger du ind med dit brugernavn og adgangskode, du har fået tilsendt sammen med dit oprettelsesbrev.

Dit brugernavn er altid: root

Din adgangskode finder du i oprettelsesbrevet.

Når adgangskoden er indtastet klikker du på enter.

Sidste skridt er, at indtaste kommandoen til, at genstarte serveren.

Du skriver blot "reboot" og trykker på "enter" og herefter vil serveren genstarte.