Hvordan peger jeg mit domæne til min server?

Hvis du har DNS rettigheder over dit domæne kan du rette pegningen af dit domæne, således den rammer din VDS server.

Hvis det kun drejer sig om hjemmesiden skal følgende DNS records opsættes:

Navn Type TTL Prioritet Værdi
*.mitdomæne.dk A 3600 - 185.1.2.3

mitdomæne.dk A 3600 - 185.1.2.3
www.mitdomæne.dk A 3600 - 185.1.2.3

Oplysningerne skal selvfølgelig rettes til så de passer til både dit domæne og din servers ip-adresse. (se velkomstbrev)

Normalt skal du ikke ændre andet end adressen ude til højre, de 3 A-records ligger standard oprettet på domænerne.