Hvordan laver jeg en ekstra FTP konto?

Hvis du ønsker ekstra adgange, eller bare vil nulstille koden til en eksisterende FTP konto, kan dette gøres fra den specifikke subscription.

Klik på din subscription, og vælg fanebladet "Websites & Domains"

Klik på FTP Access

Klik på "Create Additional FTP accounts" for at oprette en ny FTP bruger

Ønsker du blot at rette en eksisterende FTP konto, kan dette gøres ved at klikke på brugeren i oversigten.