Wannafind bliver til DanDomain og ScanNet. Nye kunder vil blive henvist til én af disse, mens eksisterende kunder fortsat kan købe produkter via kontrolpanelet eller ved at kontakte os.

Hvordan opretter jeg et website?


Du skal starte med at klikke på subscriptions. Du kan betragte subscriptions som webhoteller.

 

Klik herefter på "Add New Subscription"

Udfyld dine informationer, og opsæt som vist herunder. Afslut med OK.
Bemærk at koden vil blive brugt til bla. FTP 

 

 

Du har nu oprettet en subscription, altså et webhotel. Du vil nu via subscriptions kunne tilgå "Controlpanel" eller "Manage hosting" hvor på du kan styre resten af indstillingerne.


Fandt du ikke dit svar i denne artikel? Ring til kundeservice på 70 23 55 66