Oprettelse af database

Start med at finde den subscription du ønsker at oprette en subscription til.

Klik på "Manage hosting", eller i nogle tilfælde "control panel" ud for din subscription.

Når du er logget ind på din subscription, kan du vælge "Databases"

Klik herefter på "Add new Database"

Udfyld felterne og afslut med OK.

Du vil nu blive sendt tilbage til din database oversigt, hvor efter du kan klikke på knappen "Webadmin" som vil sende dig til PHPmyadmin.