Wannafind bliver til DanDomain og ScanNet. Nye kunder vil blive henvist til én af disse, mens eksisterende kunder fortsat kan købe produkter via kontrolpanelet eller ved at kontakte os.

Sådan skifter du sprog


Klik på Start og dernæst Control Panel. Herefter vælger du Language.



Du kan nu se, hvilke sprog der er tilgængelige. Klik på Options ud for det sprog, du ønsker.



Vælg Make this the primary language.



Klik på Log off now, og log herefter på igen. Det valgte sprog skulle nu være trådt i kraft.


Fandt du ikke dit svar i denne artikel? Ring til kundeservice på 70 23 55 66