Sådan tildeler du et drev eller en applikation

Denne vejledning hjælper dig til at tildele drev og applikationer til dine brugere.

Tildeling af drev og applikationer

Start med at åbne webadressen https://cp.hosted.dk i din browser. Indtast dit brugernavn og din adgangskode.

Vælg Services i den vandrette menu, og vælg derefter Group Management i dropdown-menuen.

Du skal nu vælge, om du vil tildele et drev eller en applikation. Gruppen App_ står for applikationer, og gruppen Share_ står for netværksdrev.

Vælg en applikation eller drev og søg dén bruger ud, der skal have adgang. Tilføj nu brugeren til gruppen.

Når alle ønskede brugere er tilføjet til gruppen, skal du trykke Save.

Brugeren vil først kunne tilgå det nye drev eller applikation, når han har været logget af og på.