Wannafind bliver til DanDomain og ScanNet. Nye kunder vil blive henvist til én af disse, mens eksisterende kunder fortsat kan købe produkter via kontrolpanelet eller ved at kontakte os.

Hvorfor kan jeg ikke logge på VPN?


Hvis du har problemer med at logge på din VPN forbindelse, skyldes det ofte at din bruger allerede er logget på.

Start med at "kick" Din bruger af systemet ved at benytte www.vpnkick.dk

Indtast dit VPN brugernavn og adgangskode, og tryk på knappen "Kick from VPN"


Fandt du ikke dit svar i denne artikel? Ring til kundeservice på 70 23 55 66