Wannafind bliver til DanDomain og ScanNet. Nye kunder vil blive henvist til én af disse, mens eksisterende kunder fortsat kan købe produkter via kontrolpanelet eller ved at kontakte os.

Hvordan opretter jeg et subdomæne?


Under din subscription, skal du klikke på "Websites & Domains" og vælge "Add New Subdomain"

 

Udfyld felterne som vist på billedet. I dette eksempel har vi valgt at subdomæne skal hedde subdomæne.testdomain.dk - og vi vil have det til at læse fra en under folder til hovedsiden.

Man kan også placere læsemappen udenfor httpdocs.

 


Fandt du ikke dit svar i denne artikel? Ring til kundeservice på 70 23 55 66