Hvordan opretter jeg et tilknyttet domæne?

Find den specifikke subscription og klik på fanebladet "Websites & Domains"

Der findes 2 funktioner til at tilknytte domæner til en subscription.

Add New Domain - Denne funktion bruges til at tilknytte et domæne uden for din httpdocs mappe, eksempelvis et mini website, som ikke skal vise samme side som hoveddomænet.

Add New Domain Alias -  Denne funktion bruges til at tilknytte et domæne til læsemappen httpdocs, således den viser samme side som hoveddomænet.
du vil kunne se at der ikke kan defineres en læse mappe på denne.