Apple iOS 11: Opsætning af IMAP på iPhone og iPad

Denne guide hjælper dig med opsætningen af e-mail via IMAP i iOS på iPhone og iPad.

1.1 - Fra din hjemmeskærm på din iOS enhed går du til Indstillinger. Rul ned til du kommer til Konti & Adgangskoder

Vælg Tilføj Konto - Herefter kommer en liste af muligheder.

Vælg Anden.

2.1 - Udfyld vinduet med dine informationer. Feltet navn vil være det navn modtagerne af dine mails vil se som afsender. Beskrivelse er beskrivelse af kontoen til personligt brug Arbejde f.eks.

3.1 - Vælg IMAP

Indtast dine informationer:

Indgående Server

Værtsnavn: mail.wannafind.dk

Brugernavn: email@dit-domæne.dk

Password: Dit password

Udgående Server

Værtsnavn: asmtp.wannafind.dk

Brugernavn: email@dit-domæne.dk

Password: Dit password

Din IMAP er nu klar til brug i iOS