Apple iOS 11: Opsætning af Exchange på iPhone og iPad

Denne guide hjælper dig med opsætningen af din Exchange e-mail via iOS på iPhone og iPad.

1.1 - Fra din hjemmeskærm på din iOS enhed går du til Indstillinger. Rul ned til du kommer til Konti & Adgangskoder

Vælg Tilføj Konto - Herefter kommer en liste af muligheder.

Vælg Exchange.

2.1 - Udfyld vinduet med dine informationer. Beskrivelse er beskrivelse af kontoen til personligt brug Arbejde f.eks.

Du vil blive spurgt om du vil logge ind på din Exchange Konto.
Vælg Konfigurer Manuelt.

Du bliver nu bedt om at indtaste password.

Indtast dine informationer:

Server: www.webexchange.nu

Brugernavn: email@ditdomæne.dk

Din Exchangekonto er nu klar til brug i iOS