Microsoft Windows Mail: Opsætning af IMAP

Denne guide hjælper dig med opsætningen af e-mail via IMAP i Windows Mail.

1.1 - Åben Windows Mail

Klik på Indstillinger, illustreret ved tandhjulet, nederst i venstre hjørne.

Klik på Administrer Konti og vælg Tilføj konto

2.1 - Du præsenteres nu for et vindue med forskellige muligheder - vælg Anden Konto

Indtast dine informationer:

E-mail: email@ditdomæne.dk

Brugernavn: email@ditdomæne.dk

Password: Passwordet til din e-mail

Kontonavn: Kontonavn til egen brug. Dvs. f.eks. Arbejde eller Privat

Send dine meddeelser vha. dette navn: Navnet som modtagerne skal se når de modtager dine mails som afsender

Server til Indgående Post: mail.wannafind.dk

Server til Udgående Post. asmtp.wannafind.dk:587

KontoType: IMAP

(husk afkrydsningerne i bunden af billedet ellers vil den ikke sende post som den skal) Din IMAP er nu klar til brug i Windows Mail