Wannafind bliver til DanDomain og ScanNet. Nye kunder vil blive henvist til én af disse, mens eksisterende kunder fortsat kan købe produkter via kontrolpanelet eller ved at kontakte os.

Windows LiveMail: Opsætning af e-mail klient


1 Klik på ”Tilføj e-mail-konto”.
 

2 Indtast din mailadresse: din@email-adresse.dk.

3 Indtast det password der hører til ovenstående emailadresse.
 

4 Vis navn: Indtast her det navn du gerne vil have vist når du sender en mail (ex. Jens Jensen).

5 Sæt et flueben i ”Konfigurer serverindstillinger til e-mail-konto manuelt”.
 

6 Klik ”Næste”.
 

7 Indtast mail.ditdomæne.dk som indgående server.
 

8 Indtast din@email-adresse.dk under ”Logon-id”

9 Indtast asmtp.wannafind.dk som udgående server.

10 Skift port 25 til 587.

11 Sæt et flueben i ”Den udgående server kræver godkendelse” og klik ”Næste”.
 

12 Nu er din konto sat op. Afslut ved at klikke ”Udfør”.
 


Fandt du ikke dit svar i denne artikel? Ring til kundeservice på 70 23 55 66