Hvad er SMS gateway?

SMS gateway, er kort fortalt, et komplet modul hvorpå du kan kommunikere både ind og ud via SMS med dine kunder. Nummeret er 1919 som kaldes "shortcode". For at fange netop din løsning, oprettes keywords. Keywords bruges til at definere hvilken løsning/feature SMS'en skal have fat på. F.eks kan en konkurrence opsættes på keywordet: "Konkurrence".

Kampagnen kunne eksempelvis se således ud: SMS KONKURRENCE til 1919, "det koster kun normal sms takst."

Der findes et hav af standard funktioner som kan bruge uden nogen form for kendskab til programmering. bla. konkurrence modul, fast retur svar, indbakke, SMS2MMS.