Hvad er kontrolpanel koden?

Når du bliver oprettet som kunde hos Wannafind vil du modtage et Wannafind kontrolpanel login. Dette login vil også være din sikkerheds kode i hverdagen, hvis du ringer eller skriver e-mails til Wannafind.

Af sikkerhedsmæssige årsager vil vi bede om kontrolpanel koden hvis der skal foretages ændringer på din løsning. Det er vores eneste måde at verificere at du er indehaver og fulmægtig af løsningen.

Hvis du har mistet dit kontrolpanel login kan du bestille et nyt via login siden: https://www.wannafind.dk/kontrolpanel/login/