Hvad er kontrolpanel og hvordan logger jeg på?

Når du er oprettet som kunde hos Wannafind, vil du modtage et kontrolpanel login. Dette login bruges til at administrere produkterne inkl. koder til de specifikke produkter. Herudover kan du også justere og finde information omkring faktureringen af din løsning. Det er også herfra du tilkøber ekstra og opsiger produkter.

Du logger på dit kontrolpanel ved at klikke på "Mit kontrolpanel" i toppen vores hjemmeside. Du kan også tilgå login siden her: www.wannafind.dk/controlpanel