Hvad betyder 1 og 2-vejs kommunikation

1-vejs kommunikation betyder at der kun kan sendes SMS ud fra systemet. Altså kun én vej ud til mobiltelefonen.

2-vejs kommunikation betyder at der både kan udsendes SMS'er og modtages SMS'er igennem systemet. 2-vejs systemerne har mulighed for keyword oprettelse, som er det ord man skal starte SMS beskeden med. F.eks "opret SMS med teksten: HEJ efterfulgt af din besked til 1919"

Vores BULK pakke er den eneste pakke, hvor du kun har ét vejs kommunikation. Disse bruges typisk kun til informations udsendelser, eksempelvis saldo SMS'er eller lign. tjenester hvor man ikke har behov for et retur svar.