SPF

Information om SPF record
Står du i en situation hvor du er blevet oplyst at en SPF record, vil være fordelagtigt for dig at opsætte på dit domæne, men ikke syntes at have forståelsen for hvad det er og om hvordan det sættes op, så kan denne tekst muligvis hjælpe dig.

SPF står for Sender Policy Framework, in-direkte oversat til dansk, kunne det betyde Politik for godkendelse af afsendere.

Du står som kunde selv for at oprette din SPF record. Men nedenfor vil vi opbryde vores vejledende SPF record, som vi stiller tilrådighed. Denne har på tidspunktet hvor denne tekst er blevet skrevet, indeholdt alle Wannafinds produkter som afsendere.

Når du retter i din DNS skal den sættes således op:

v=spf1 include:spf.wannafind.dk ~all

v=spf1 = Dette definere at den følgende tekst er værende en SPF record
~all = Denne paremeter beskriver, at mails afsendt fra adresser der ikke er i SPF-record, skal dobbelttjekkes (soft-fail).
include: = Det specificeret domæne søges efter. Findes ingen match eller fejl fortsættes til næste linie. (flere domæner kan tilføjes i linien efter behov). spf.wannafind.dk indeholder alle IP adresser som Wannafind udsender mails fra.

Når det er tilføjet så skulle den se sålededes ud i vores DNS.