DKIM

Hvad betyder DKIM
Forkortelsen står for “DomainKeys Identified Mail” (DKIM) og er en sikkerhed der verificerer e-mail mellem en afsender og en modtager. Det gør at mailen bliver verificeret som kommende fra den rigtige kilde, og at afsenderen er, hvem han/hun giver sig ud for at være.

DKIM record til dit domæne.
Når DKIM record skal oprettes på dit domæne skal det tilføjes til din DNS og når du bruger mail ved Wannafind skal DKIM record se således ud :
wannafind._domainkey.(DOMÆNE) -> CNAME -> dkim.mf.wannafind.dk
i vores DNS skal det se således ud når det oprettes og det er kun vores DKIM. Har du andre DKIM records der skal tilføjes skal du have dem udleveret fra leverandøren af det mail system.