Wannafind bliver til DanDomain og ScanNet. Nye kunder vil blive henvist til én af disse, mens eksisterende kunder fortsat kan købe produkter via kontrolpanelet eller ved at kontakte os.

Webmail: Opsætning af autosvar


Du kan opsætte autosvar direkte fra Wannafind's hjemmeside. Det eneste du skal bruge er din e-mailadresse og koden til din e-mailadresse.

Tryk på linket herunder for at opsætte autosvar.

https://webmail.wannafind.dk

 

Skriv din e-mailadresse og din adgangskode til din e-mailadresse:

 

 

 

 

 

 


Fandt du ikke dit svar i denne artikel? Ring til kundeservice på 70 23 55 66