Webexchange: Skift adgangskode

Denne Guide tager udgangspunkt i Internet Explorer (små variationer kan forekomme i andre internet browsere)

1. Gå ind på http://webexchange.nu
2. Indtast din e-mail adresse i "E-mail adresse".
3. Indtast din nuværende adgangskode i "Adgangskode".
4. Klik på "Log på".

1. Vælg dit ønskede sprog (Eks. Dansk).
2. Vælg din ønskede tidszone (Eks. GMT 01:00 for dansk tid)
3. Klik på "OK".

1. Klik på "Indstillinger".

Type af konti vises.

1. Klik på "Skift adgangskode".

1. Indtast din nuværende adgangskode i "Tidligere adgangskode".
1.2. Indtast din ?nskede nye adgangskode i "Ny adgangskode".
1.3. Indtast din nye adgangskode igen i "Bekræft ny adgangskode".
2. Tryk på "Gem".

Hvis du kan se dette billede, så er din adgangskode nu blevet skiftet.
1. Klik på "OK", for at logge ind og teste din nye adgangskode.