Wannafind bliver til DanDomain og ScanNet. Nye kunder vil blive henvist til én af disse, mens eksisterende kunder fortsat kan købe produkter via kontrolpanelet eller ved at kontakte os.

Transactions log fuld?


Vi kører simple logging på vores MSSQL databaser, da samtlige databaser er til webbrug. Simple logging sikrer et minimum af transaction log, læs eventuelt mere her:

  http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms189275%28SQL.90%29.aspx

  I har selv mulighed for at tømme loggen vha. en query analyzer, kør følgende i en SQL Studio Management console:

 
use database

dump transaction with no_log


Fandt du ikke dit svar i denne artikel? Ring til kundeservice på 70 23 55 66