Wannafind bliver til DanDomain og ScanNet. Nye kunder vil blive henvist til én af disse, mens eksisterende kunder fortsat kan købe produkter via kontrolpanelet eller ved at kontakte os.

Total Commander FTP Opsætning


Denne guide hjælper dig med FTP og Total Commander.

 

Total Commander

    Start programmet op - hvis man bruger shareware versionen
skal man bare trykke det tal den siger for at komme igang.
 
1    
   
Tryk på FTP icon knappen i menubaren.
 
2  

 

 

   
Tryk på "Ny forbindelse".
 
3  

 

   
Udfyld de informationer som er krævet.
Session - er bare et navn på forbindelse som du angiver.
Værtsnavn - er navnet på ftp serveren
Brugernavn - det brugernavn som du har fået af udbyder.
Adgangskode - den adgangskode du har fået af udbyder.

Servermappe og lokalmappe ikke nødvendige at udfylde.

Afhængig af server, kan det være man skal sætte flueben i "passiv tilstand"

Tryk ok når du er færdig.
 
4    
     
Nu fremgår din FTP forbindelse i listen - vælg den og tryk tilslut.
 
5    
   
Tillykke - du er nu klar til at flytte filer frem og tilbage.
 
6    


 


Fandt du ikke dit svar i denne artikel? Ring til kundeservice på 70 23 55 66