Gode tips

Password sikkerhed:
Som udgangspunkt er Office 365 sat op til at bede om at du skal skifte din kode efter 90 dage. Dette er en god idé at beholde på, men det kan dog slås fra under Indstillinger > Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger.

Webmail:
Din webmails direkte link ligger på mail.office365.dk, når du logger på denne side bliver du logget direkte på din webmail, og kan derfra tilgå din mail og kalender osv.

Portal:
Portalen til administration hedder portal.office.com. Hvis du logger på med din admin bruger, så får du adgang til administratordelen vha. den knap der hedder Admin

Når du kommer her ind kommer du på administrator delen, hvor du kan oprette brugere og lave om i koder og i det hele taget administrere alt.

Logger du på med en almindelig bruger, får du adgang til det som brugeren, ifølge den licens der er tildelt, har adgang til. Her inde fra kan webmail også tilgås.

Skulle du mangle et produkt eller licens, skriv da til os på support@wannafind.dk. Muligheden for at købe licenser direkte ved MS eksistere også, dette er dog på abonnementsbasis, og det skal betales med kreditkort.