Tilpassede felter

Oprettelse af tilpassede felter - (VALGFRI).

Klik på kontaktlister  Se Tilpassede Felter i menuen og derefter på knappen ”Opret Tilpasset Felt”.

A). Tilpasset Felt Oplysninger.
Du kan vælge mellem 7 forskellige felttyper. Hver felttype kræver forskellig opsætning, hvorfor skærmbillede 3 i dette forløb vil være forskelligt alt afhængigt af hvilken felttype, du vælger. Vi fortsætter i dette forløb med oprettelse af et tekstfelt til "Navn".

tilpassede felter

Klik på næste...

B). Tilpasset Felt Oplysninger.
Angiv en standard værdi, feltlængde og antal karakterer, der kan indtastes i feltet.
Herunder er angivet 2 tegn som minimumlængde, idet et navn aldrig vil have færre end to tegn.

tilpassede felter

Klik på næste...

C). Vælg Kontaktliste.
Vælg hvilken kontaktliste det tilpassede felt skal fungere med.

tilpassede felter

Klik på gem...