Statistik og udtræk

Du kan via dit login www.sms1919.dk lave forskellige udtræk.

Trafikoversigten bruges til at finde en eller flere specifikke SMS beskeder. Du kan vælge kun at se "Denne måned" som viser dig alt trafik på din gateway den sidste måned.

Du kan også søge i historikken, hvor du kan opsætte specifikke søgninger på mobilnumre, datoer, -ud eller -indgående SMS'er, keywords osv. Du vil efter  søgningen kunne lave et udtræk til excel hvorpå du kan sortere resultaterne.

Trafikrapporten kan bruges, når du vil have tilsendt en rapport til din E-mail, hver måned med afsendelser og modtagelser på din SMS gateway.