Wannafind bliver til DanDomain og ScanNet. Nye kunder vil blive henvist til én af disse, mens eksisterende kunder fortsat kan købe produkter via kontrolpanelet eller ved at kontakte os.

Hvad skal min startside hedde?


På en PHP server skal din startfil (den fil der skal læses når en bruger besøger http://www.ditdomæne.dk) hedde en af følgende:

index.php
index.php3
index.php4
index.php5
index.phtml
index.shtml
index.htm
index.html

Filerne læses i ovenstående rækkefølge, så de førstnævnte har højere prioritet end de resterende.
Husk der er forskel på store og små bogstaver i filnavnene.


Fandt du ikke dit svar i denne artikel? Ring til kundeservice på 70 23 55 66