Hvor kan jeg se hvor meget plads jeg bruger på mit webhotel?

Du kan i kontrolpanelet se hvor meget plads du bruger på dit webhotel. Under "Produktoversigt" skal du vælge hvilket webhotel du ønsker at se pladsforbruget for. Her vil der være en boks med titlen "Teknisk info", der vise hvor meget plads du har til rådighed og hvor af denne plads der er i brug. Hvis du har meget data, kan der gå nogle sekunder før pladsforbruget er udregnet.