SMTP server

Sammen med mailhotellet medfølger en smtp server som du kan bruge til at sende post igennem. serveren hedder asmtp.wannafind.dk - og du må sende 500 mails pr. 12 time.

Grunden til begrænsningen, er serverens omdømme på nettet og derved også hos de forskellige modtagere.
Det er vigtigt serveren ikke benyttes til nyhedsbreve eller større udsendelser, da dette kan medføre serveren blacklistes, og derved er blokeret hos nogle modtagere.

Serveren er delt mellem vores kunder, hvorpå vi er nødsaget til at begrænse mail udsendelsen. Den er med andre ord kun til alm. mailbesvarelse.