Udsendelse af emailkampagne

Når du er klar til at oprette din første emailkampagne skal du klikke på:

Emailkampagner pil Opret emailkampagne.

A). Emailkampagne oplysninger.
Udfyld de krævede felter og vælg den ønskede emailskabelon.

emailkampagne

Klik på næste...

B.1). Emailkampagne oplysninger.
Brug editoren til at indsætte indhold og foretage justeringer i din email.

Hvis du har oprettet og tilknyttet tilpassede felter til din kontaktliste og den tilmeldingsformular, som er indsat på din hjemmeside, kan du benytte de tilpassede felter i din email. Har du eksempelvis oprettet et tilpasset felt, som hedder navn, kan du tiltale dine kontakter ved navn i dine emails.

Klik på knappen ”Dynamisk Indhold” og vælg ”indsæt et tilpasset felt”. Klik herefter på den kontaktliste som du ønsker at sende til og vælg et tilpasset felt. Hedder det tilpassede felt ”navn” indsættes %%navn%% i din email. Hvis du så eksempelvis skriver ”Hej %%navn%%” vil kontaktens rigtige navn blive trukket fra systemet under udsendelse og byttet ud med %%navn%%.

emailkampagne

B.2)Emailkampagne oplysninger - Tekstindhold.
Husk at generere en tekstversion af din mail ved at klikke på knappen "Dynamisk Indhold" derefter på ”Hent tekstindhold fra editoren”.

emailkampagne

Klik på næste...

C). Emailvalidering.

emailkampagne

D). – Diverse Valgmuligheder.
Gør din emailkampagne aktiv, hvis den ikke behøver godkendelse af andre før udsendelse.

emailkampagne

E). – Gennemse din emailkampagne.
Hvis du eksempelvis ønsker at se din emailkampagne i din egen emailklient, kan du udsende en kopi på dette trin.

emailkampagne

Klik på gem og afslut...