Kør Remote Backup under Administrator bruger

Remote Backup - Kør Remote Backup under Administrator bruger

Hvis du har problemer med at din Remote Backup ikke vil køre automatisk, eller tage backup af netværksdrev, skyldes dette oftest problemer med rettighederne. Som standard kører Remote Backup under en "Local System" bruger, der har begrænsede rettigheder til netværk og særlige services. Man kan i stedet vælge at køre Remote Backup under "Administrator" brugeren, hvilket kan gøres ved at følge understående anvisninger.

Højreklik på "Denne Computer" og vælg "Administrer":

Udvid menuen "Tjenester og programmer" og vælg "Tjenester".

Find servicen "Online Backup Scheduler", højreklik på denne og vælg "Egenskaber".

Vælg fanebladet "Log på", og angiv "Administrator" under "Denne konto". Indtast efterfølgende den tilhørende adgangskode to gange.

Servicen skal efterfølgende genstartes, hvilket gøres ved at højreklikke på "Online Backup Scheduler" i oversigten og vælge "Genstart".