Wannafind bliver til DanDomain og ScanNet. Nye kunder vil blive henvist til én af disse, mens eksisterende kunder fortsat kan købe produkter via kontrolpanelet eller ved at kontakte os.

Tilbageholdelsesområde


Du har på alle backupsæt mulighed for at opsætte en tilbageholdelsespolitik. Denne funktion gemmer slettede og opdaterede filer, sådan man altid har mulighed for at gå tilbage og hente ældre versioner af en fil.

Hvis du eksempelvis har en databasefil der opdateres dagligt og en tilbageholdelsespolitik på 7 dage. I dette tilfælde vil der ligge den seneste backup af databasen på serveren, samt 7 dages versioner tilbage i tiden. En tilbageholdelsespolitik sikrer at du kan gå tilbage og hente en ældre version hvis den seneste er blevet korrupt, eller hvis der er kørt en backup efter filen ved en fejl er blevet slettet.

Med en avanceret tilbageholdelsespolitik er det også muligt at gennemføre eksempel en daglig, ugentlig, månedlig fuld backup eller en særlig politik du selv har defineret.

Du skal i klienten trykke på ikonet "Backup Indstillinger", hvilket er udformet som et tandhjul. Herunder kan du sætte indstillingerne for tilbageholdelsesområdet:

Uddybende information omkring tilbageholdelsespolitik i Remote Backup klienten kan findes i kapitel 5.13 her: Users Guide.


Fandt du ikke dit svar i denne artikel? Ring til kundeservice på 70 23 55 66