508 Resource limit is reached

Hvis du på dit website får fejlen "508 Resource limit is reached", kan det skyldes siden bruger for mange CPU/RAM ressourcer end du er tildelt.

For at beskytte webserveren imod overbelastning og nedbrud, som resultat af et enkelt webhotels ressourceforbrug, lukker serveren automatisk ned for webhotellet.

Serveren lukker også automatisk op for webhotellet igen når forbruget er faldet, tillad venligst 15-30min. før siden genopfriskes.

Under normale omstændigheder burde et webhotel aldrig opleve denne fejl, med mindre siden er under angreb, eller webhotellet ikke er optimeret godt nok til at håndtere mange samtidige besøg, fx. fra crawlers, som er robotter der gennemsøger din hjemmeside fra mange forskellige ip-adresser og overbelaster siden.

Sørg derfor altid for at aktivere og installere cache moduler og andre funktioner som kan mindske dit webhotels ressourceforbrug. På WordPress kan vi anbefale W3 total cache som plugin, da det giver dig mange caching muligheder.