Omdøb postkasse

Hvis man står overfor at skulle slette en mailadresse og oprette en ny i dens sted, kan man med fordel omdøbe navnet på den nuværende mailkonto. På den måde sikrer du dig, ikke at blive faktureret for den kontotype igen før næste genfakturering af hele Exchangeløsningen.

Man omdøber en exchangekonto på følgende måde:

1 Log ind i kontrolpanelet på wannafind.dk.

2 Vælg den pågældende Hosted Exchangeløsning i produktoversigten.

3 Benyt knappen ”Login”.

4 Under brugere vælges den rette e-mailadresse ved at klikke på ”Se detaljer”.

5 Vælg fanebladet ”Bruger info”

6 Ud for ”Brugernavn” klik da på rediger bruger til højre.

7 Indtast her det nye brugernavn.

8 Afslut med at klikke på ”Gem oplysninger”.