Remote Backup introduktion

Remote Backup er en backupløsning der automatisk kan transporterer din backup komprimeret og krypteret til en server i beskyttet serverrum hos os. Løsningen kan køre på alle nyere versioner af følgende styresystemer, og kræver ikke noget særlig kraftigt hardware konfiguration:

Microsoft Windows
Mac OS X
Linux/UNIX
Novell NetWare

Remote Backup fungerer via. en Java klient der installeres på maskinen hvorfra backupen skal gennemføres. Under Microsoft Windows findes der især en masse fordele, såsom In-File Delta Block Backup og Volume Shadow Copy. Backup konfigurationen kan både administreres via. den installerede Java klient, og via. webinterfacet tilgængelig i kontrolpanelet. I klienten er der indbygget følgende specifikke backupsæt:

Filbackup
System State (2000, XP, 2003)
Microsoft Exchange (2000, 2003, 2007)
Microsoft Exchange Mail Level (Tilkøb)
Microsoft SQL Server (7.0, 2000, 2005, 2008)
MySQL Server (3.2.4 og nyere)
Oracle (8i og nyere)
Lotus Domino/Notes (5.0 og nyere)

Komplet dokumentation for Remote Backup kan findes her: User’s Guide.