Tilpasning af standard PHP indstillinger med .htaccess.

Det er muligt, at ændre standard PHP indtillingerne, via en .htaccess fil.

Filen skal placeres i folderen hvor du vil have rettelserne skal gælde. Ændringerne gælder alle filer og undermapper. Bemærk filen skal hedde ".htaccess" og hvis den ikke allerede findes skal du oprette den.

Indstillingerne du vil rette, skal stå på en linje i .htaccess filen. Ofte brugte indstillinger er bl.a.:

Aktivering af register_globals
php_flag register_globals 1

Aktivering af magic_quotes_gpc
php_flag magic_quotes_gpc 1

Hæve max_input_vars
php_value max_input_vars 20000

Hæve session lifetime (timeout)
php_value session.gc_maxlifetime 3600

Hæve max upload size
php_value upload_max_filesize 100M
php_value post_max_size 100M

Ændre session bibliotek
(bemærk stien/mappen du vælger skal eksistere)
php_value session.save_path /var/www/www.ditdomæne.dk/sessions