Hvordan kobler jeg mit betalingssystem sammen med shoppen? (Gamle gateway interface)

Hvis du har tilkøbt vores betalingssystem til shoppen, kobler du dem sammen på følgende måde:

1 Log ind i dit betalingssystem.
2 Vælg menupunktet "indstillinger".
3 Notér det shopID der står øverst på siden.

4 Herefter skal du logge ind i din hosted shopadministration.
5 Vælg "Kontrolpanlet -> Betalingsmetoder".
6 Vælg rediger kreditkortbetaling.

7 Her indtaster du det "shopID" som vi gemte tidligere. Brugernavn og adgangskode er det du bruger til at logge ind i betalingssystemet med.