Wannafind bliver til DanDomain og ScanNet. Nye kunder vil blive henvist til én af disse, mens eksisterende kunder fortsat kan købe produkter via kontrolpanelet eller ved at kontakte os.

Outlook: Sådan kan du se dit pladsforbrug


Hvis du vel se det nøjagtige pladsforbrug på en konto, kan det gøres på følgende måde:
 

1 Log ind på webexchange.nu

2 Før musen hen over postkassen øverst.
 

Alternativt kan pladsforbruget ses direkte i Outlook på følgende måde:
 

1 Højreklik på din postkasse.

2 Vælg ”Egenskaber for Postkasse - …”

3 Vælg ”Mappestørrelse”
 

4 Vælg fanebladet ”Serverdata”.
 

5 Tallet udfor ”I alt (inklusive undermapper)” er den totale plads der bliver brugt på kontoen.
 


Fandt du ikke dit svar i denne artikel? Ring til kundeservice på 70 23 55 66