Outlook 2013: Opsætning af IMAP

1.0 - Klik på "Filer".

1.1 - Klik på "Kontoindstillinger" og derefter på "Kontoindstillinger..." i dropdown menuen.

1.2 - Klik nu på "Ny..."..

1.3 - Vælg "Manuel konfiguration eller flere servertyper" og klik herefter på "Næste".

1.4 - Vælg nu "Pop eller IMAP" og klik herefter på "Næste"

1.5 - Udfyld nu dine brugeroplysninger:

Indtast dit navn (det vil fremgå når du sender e-mails)

Indtast din email adresse (f.eks. din@e-mailadresse.dk)

Vælg IMAP i "Kontotype:"

Skriv mail.ditdomæne.xx i "Server til indgående post:" (ditdomæne.xx skal udskiftes med det som står efter @ i din e-mailadresse).

Skriv asmtp.wannafind.dk i "Server til udgående post (SMTP):"

Skriv din e-mailadresse i "Brugernavn:" (din@e-mailadresse.dk).

Skriv din adgangskode i "Adgangskode".

Klik herefter på "Flere indstillinger".

1.6 - Vælg fanebladdet "Server til udgående post"

Sæt flueben i "Server til udgående post (SMTP) kræver godkendelse".

Vælg "Brug samme indstillinger som på serveren til indgående post".

1.7 - Vælg derefter fanebladdet "Avanceret".

Tjek at der står "143" i "Server til indgående post (IMAP)".

Skriv "587" i "Server til udgående post (SMTP)".

Klik på "OK".

1.8 - Klik på "Udfør" - du har nu opsat din IMAP e-mail konto.