Outlook 2010: Opsætning af POP3

Guide til opsætning af Exchange 2010 i Outlook 2010

1. Klik på "Filer".

• 1.1. Klik på "Oplysninger".
  • 1.2. Klik på "Kontoindstillinger".
  • 1.3. Klik på "Kontoindstillinger".

1. Vælg fanebladdet "E-mail".

• 1.1. Klik på "Ny".

1. Vælg "Konfigurer serverindstillinger eller yderligere servertyper manuelt"

• 1.1. Klik på "Næste".

1. Vælg fanebladdet "E-mail".

• 1.1. Klik på "Ny".

2. Vælg "Internet-e-mail"

• 2.1. Klik på "Næste".

1. Udfyld dine brugeroplysninger:

• 1.1. Indtast dit navn (det vil fremgå når du sender e-mails)
  • 1.2. Indtast din email adresse (eks. din@emailadresse.dk
  • 1.3. Vælg POP3 i "Kontotype:"
  • 1.4. Skriv www.webexchange.nu i "Server til indgående post:"
  • 1.5. Skriv smtp.webexchange.nu i "Server til udgående post (SMTP):"
  • 1.6. Skriv din e-mail adresse i "Brugernavn:" (din@emailadresse.dk).
  • 1.7. Skriv din adgangskode i "Adgangskode".

2. Vælg "Flere indstillinger".

• 2.1. Se hvad du skal vælge her i næste trin.

1. Vælg fanebladdet "Server til udgående post"

• 1.1. Sæt flueben i "Server til udgående post (SMTP) kræver godkendelse".
  • 1.2. Vælg "Brug samme indstillinger som på serveren til indgående post".

1. Vælg fanebladdet "Avanceret"

• 1.1. Skriv "587" i "Server til udgående post (SMTP)".
  • 1.2. Sæt type af krypteret forbindelse til "Auto"
  • 1.3. Klik på "OK".