Outlook 2010: Overførsel af gamle mails

1. Klik på tabben "Filer".

1. Klik på "Åbn".

2. Klik på "Importer".

1. Vælg "Eksporter til en fil".

1.1. Klik på "Næste".

Type af konti vises.

1. Vælg "Outlook datafil (.pst)".

1.1. Klik på "Næste".

1. Vælg den postkasse der skal eksporteres mails fra.

2. Klik på "Næste".

1. Vælg hvad filen skal hedde, og hvor den skal gemmes (f.eks. backup.pst).

2. Klik på "Udfør".

1. Klik på "Ok". (Uden at indtaste en valgfri adgangskode)

Nu er alle dine gamle mails eksporteret og gemt.

For at importere dem til din nye Exchange konto skal du:

1. Klik på "Filer".

2. Klik på "åbn".

3. Klik på "Importer".

1. Vælg "Importer fra et andet program eller en anden fil".

2. Klik på "Næste".

1. Vælg "Outlook-datafil(.pst)".

2. Klik på "Næste".

1. Klik på"Gennemse...".

1.1. Vælg den fil som du lavede i step 6 (f.eks. backup.pst).

2. Klik på "Næste".

1. Vælg din Outlook-datafil.

2. Sæt flueben i "Medtag undermapper".

3. Vælg din Exchange postkasse/e-mail adresse under "Importer emner til den samme mappe i:".

4. Klik på "Udfør".

5. Afvent mens Outlook importerer de gamle mails. Når importeringen er fuldført, bør du sikre dig at alle dine mails ligger i din nye Exchange postkasse / konto.