Wannafind bliver til DanDomain og ScanNet. Nye kunder vil blive henvist til én af disse, mens eksisterende kunder fortsat kan købe produkter via kontrolpanelet eller ved at kontakte os.

Outlook 2003-2007: Sådan genskaber du e-mails


Det er muligt på egen hånd at genskabe slettede mails fra din Exchangekonto direkte i din Outlook 2003-2007.
 

1 Du skal blot markere den mappe filerne er blevet slettet fra.
 

2 Vælg "Funktioner".
 

3 Vælg "Gendan slettet post..."

4 Du kan her markere de mails der skal genskabes.

5 Herefter klikkes på "Gendan de markerede emner"

NB! Hvis det er mere end 14 dage siden mailen er blevet slettet, er den desværre ikke længere mulig at redde.
 


Fandt du ikke dit svar i denne artikel? Ring til kundeservice på 70 23 55 66