Outlook 2003: Manuel opsætning

Vi anbefaler at du henter konfigurationsfilen til opsætning af Outlook 2003 i vores Webexchange administration. Denne fil vil helt automatisk opsætte Outlook til at arbejde sammen med vores Hosted Exchange. Du skal blot huske at tage backup før du åbner filen. Hvis du ikke har mulighed for at bruge den automatiske konfiguration, finder du her en guide til manuel opsætning af Outlook 2003.

Åben Windows kontrolpanel, tryk på "Post" og herefter "E-mail-Konti":

Vælg "Tilføj en ny e-mail-konto" og tryk på "Næste":

Vælg "Microsoft Exchange Server" og tryk "Næste":

Udfyld felterne som vist nedenfor med servernavn "cas01.hosting.local", hvor "Brugernavn:" udfyldes med din email adresse, tryk derefter "Flere indstillinger":

Hvis nedenstående box vises, vælges ”OK”:

Hvis nedenstående box vises, vælges ”OK”:

Giv din konto et genkendeligt navn, eksempelvis: "Hosted Exchange":

Tryk på fanebladet "Forbindelse" og sæt flueben i "Opret forbindelse til Exchange-postkassen med HTTP". Dernæst tryk på "Exchange proxy-indstillinger":

Udfyld indstillingerne som vist på nedenstående skærmbillede med URL "www.webexchange.nu" og hovednavn "msstd:www.webexchange.nu":

I boksen der popper op indtaster du din mail adresse og password og trykker "OK":

Din konto er nu konfigureret og du er klar til at bruge Hosted Exchange.