Nets/Teller info og priser

For at kunne modtage Dankort, eDankort samt Visa/Dankort kræves en standard indløsningsaftale hos Nets. Ønskes øvrige danske kort samt udenlandske kort, kræves en udvidet aftale hos Teller. Prisen varierer alt efter hvilken aftale, der ønskes.

Det er muligt at se en prisoversigt hos NETS her : Download oversigt over Nets priser

Ønsker man at vide mere omkring en indløsningsaftale hos TELLER, kan man læse mere omkring denne her : Læs mere omkring Internethandel