Flyt ***SPAM*** i Uønsket post

Du kan i din Outlook klient opsætte regler som gør mails markeret som ***SPAM*** flyttes til Uønsket post eller spam folderen.

Start med at finde administrér Regler og beskeder, i din mailklient.

Opret en ny regel.

Markér "Flyt meddelelser med bestemte ord i emnelinjen til en mappe"

Klik i nederste vindue på linket "Bestemte ord" og skriv ***SPAM*** som ordet i emnefeltet

Klik herefter på <mappenavn> og vælg "Uønsket post / Uønsket e-mail"