Mac OS X - Mail: Opsætning af Exchange

1. Åben Mail programmet på din mac.
2. Tryk på Mail øverst i værktøjslinjen og vælg Indstillinger.

1. Vælg fanebladet Konti
2. Under konti, skal du klikke på “+” for at tilføje en ny e-mail konto.

1. Fulde navn: Her tastes navnet på afsenderen.
2. E-postadresse: Din fulde e-mail adresse.
3. adgangskode: her tastes koden til den specifikke e-mail adresse. 4. Klik på forsæt og afvent.

1. Kontotype: Exchange 2007
2. Beskrivelse: Valgfri beskrivelse af e-mailen du opsætter. Eksempelvis “Min private mail.”
3. Server til indgående post: www.webexchange.nu
4. Brugernavn: Din fulde e-mail adresse.
5. Adgangskode til den specifikke e-mail adresse.
6. Tryk på forsæt.
7. Resten af opsætningen hentes automastisk og du skal nu blot færdiggøre opsætningen.