Apple MacOS Microsoft Outlook 2016: Opsætning af Exchange

Denne guide hjælper dig med opsætningen af e-mail via Exchange i Microsoft Outlook 2016 til MacOS.

Har du ikke tidligere opsatte mails i din Microsoft Outlook 2016 vil du kunne springe direkte til trin 3.1

1.1 - Åben Microsoft Outlook App'en. Den findes nemt ved at klikke på loopen i øverste venstre hjørne, eller ved at trykke på knappen Command og Mellemrumstasten - Søg på Outlook.

2.1 - Når du åbner appen skal du gå til Outlook i øverste venstre hjørne ved siden af Applelogoet, og klikke på Indstillinger og herefter på Konti.

3.1 - Klik på Tilføj Mailkonto

Indtast din E-mail.

Efter få sekunder vil knappen Vælg Udbyder dukke op. Klik på den, og vælg Exchange.

Indtast følgende informationer :

E-Mail: email@ditdomæne.dk

Domæne: www.webexchange.nu

Password: Passwordet til din Exchange Konto

* Et vindue med informationer om at Outlook omdirigeres kan dukke op. I dette vindue sættes flueben i Brug Altid Mit Svar For Denne Server og der klikkes Ja.

Din Exchange Email er nu klar til brug i MacOS Mail.